آموزش پخت بره کباب


آموزش پخت بره کباب

گوشت بره : 600گرم
سیر : 3 حبه
پیاز : 2عدد
گوجه فرنگی : 4عدد
سرکه سفید : 3قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 تا 3 قاشق غذا خوری
ادویه (نمک و فلفل) : به میزان لازم

اول گوشت ها رو خوب بشورین و بعد به اندازه قطعات کباب چنجه خرد کنین. یه کاسه بردارین و گوشت ها رو بعد از اینکه خرد کردین داخل اون بریزین. یکی از پیازهاتونو رنده اش کنین و به گوشتتون اضافه اش کنین.

بعدش سیرها رو با روغن زیتون و ادویه هاتون و یه کم هم نمک به گوشت داخل کاسه اضافه کنین . حالا مواد رو خیلی خوب با هم زیر و رو کنین تا مخلوط بشن و مواد همه جای گوشت ها رو بپوشونه.

بعد ازین کار با سلفون درب کاسه رو بپوشونین و بعد هم یه 2 ساعتی بزارین داخل یخچال تا گوشت ها نرم و طعم دار بشن. بعد از 2 ساعت گوشت ور از یخچال در بیارین تا بریم برای سیخ کردنشون ولی قبلش خرده های سیر و پیاز رو از روی گوشت جدا کنین چون خیلی سریع موقع کباب کردن می سوزن و کبابتون بد طعم میشه.

بقیه پیاز ها رو تکه ای خرد کنین تا بین قطعات گوشت قرار بدین. باید در بین هر دو قطعه گوشت یه قطعه پیاز سیخ کنین.بعدم هم منقل و زغال رو آماده کنین و حواستون باشه که ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشن چون دی اکسید کربن توی ذغال های خام واسه بدن خیلی مضره و تازه باعث میشن کبابتون بوی دود بگیره.

حالا دیگه سیخ ها رو روی منقل بزارین و مدام بچرخونین تا یکدست پخته و کباب بشن.