آموزش پخت کباب چنجه


آموزش پخت کباب چنجه

دنبه گوسفند ۲۰۰ گرم
فیله گوسفند ۱ کیلوگرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
لیمو ترش ۲ عدد
ماست ۲۰۰ گرم
روغن زیتون : به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

اول فیله گوسفند رو بشورین و روی تخته آشپزخونه قرارش بدین. باید با چاقو های با اندازه یکسان برش بزنین چون که باعث میشه توی موقع کباب کردن چنجه ها با هم همزمان کباب بشن.
بعدش تکه های برش زده گوشت رو داخل یه کاسه بزرگ بریزین.
الان پیاز ها رو بشورین و پوست بگیرین و آبشون رو کاملا بگیرین و به اون کاسه ی پر از گوشتتون اضافه کنین. لیموها رو بشورین و نصف کنین و خوب آبشون رو بگیرین و هسته هاش رو هم ازش جدا کنین.

بعد آب لیمو رو با ماست و ادویه های معمول مثل نمک فلفل و یکم روغن زیتون به مواد اضافه کنین و موادتون رو خوب باهم زیر و روشون کنین. باید خوب هم بزنین تا تکه های گوشت با مواد قاطی بشن.

حالا 6 ساعتی بزارین داخل یخچال بمونه تا استراحت کنه. بعد درش بیارین و قطعات گوشت رو روی تخته بزارین و پشت چاقو چند ضربه روی دو طرف گوشت بزنین تا یکم گوشتتون تخت بشه . بعد از اون خیلی آروم اونو سیخ کنین.

(توی هر سیخ 1 تا 2 تکه دنبه هم بین گوشت ها بزارین . چون هر چی که دنبه ها بیشتر باشن کباب لذیذ تر میشه . )

حالا دیگه وقت ذغال آماده کردنه. بعدم سیخ ها رو روی حرارت ملایم زغال ها بزارین و باد بزنین.

یادتون باشه اگه حرارت زغالتون زیاد باشه چنجه ها خشک میشن. و نکته دیگه اینکه اگه گوشت ها مدت زیادی داخل یخچال بوده باشن اضلا نیازی به زیاد کباب شدن ندارن و خیلی زود این مرحله انجام میشه.

دیگه سفره رو پهن کنین و چنجه مشتی  رو بزنین بر بدن. نوش جان