آموزش پخت کباب برگ
آموزش پخت کباب برگ
: مواد لازم
گوشت راسته گوسفند: ۲۰۰ گرم برای هر نفر
ادویه (نمکه و فلفل) : به میزان لازم
پیاز: ۳ عدد
آب ولرم : یک مقدار
آب زعفران: به میزان لازم
خواننده عزیز برای پختن کباب برگ ، خیلی بهتره که راسته گوسفندی تهیه کنین و با اون پخت رو انجام بدین.
اول گوشتتون رو توی یه ظرف درب دار بزارین و ادویه های معمول (نمکه، فلفل و..) بهش اضافه کنین. بعد پیاز ها رو به شکل درشت خرد کنین و به طوری قرار بدید که زیر و روی گوشت رو کامل بپوشونه.
در ظرف رو ببندید و توی یه دمای زیر صفر در فریزر بزارین تا یه مقدار منجمد بشه. بعد از اینکه گوشتتون یخ زد، از فریزر بیارید بیرون ، حالا بزارین توی یخچال. چون باید یخش آب بشه . وقتی یخش آب شد گوشت رو از ظرف در بیارین و پیازهاش رو هم ازش جدا کنین
خب توی این مرحله باید کف دستتون رو با آب ولرم مرطوب و خیس کنین و یکمی هم آب روی تخته بریزین. حالا گوشت رو بزارین روی تخته ، با چاقو وسط گوشت رو بازش کنین. فقط اینجا باید یادتون باشه که قسمت انتهایی گوشت رو باز نکنین.
بعدش باید گوشت رو به شکل عمودی روی تخته بزارین و با چاقو بهش ضربه بزنین. اصلا نگران پاره شدن گوشت نباشین و به هر دوتا طرف گوشت با چاقو بزنید.
حالا باید چاقو رو برگردونین و با پشت چاقو هم همینکارو تکرار کنین و به دو طرف گوشت بازم ضربه بزنین تا به دو تا قسمت مساوی گوشتتون تقسیم بشه.
تبریک میگم چون دیگه کارتون تمام شده و تو این مرحله کباب آماده شده و فقط مونده که اونو به سیخ بکشین و روی آتیش بزارین و بعد نوش جان کنین.